Det är svårt att hänga med i svängarna med alla releaser av spel nu för tiden. Vi har därför underlättat för dig genom att skapa denna lista med nya spel till PC som du helt enkelt bara inte får missa. Läs vidare för att ta reda på mer om de senaste spelen!

Shadow of the Tomb Raider är en uppföljare till en klassisk spelserie som funnits sedan Playstation 1. Spelet är av liknande karaktär som tidigare spel. Spelet består av snygga djungelmiljöer och tempel som man spelar sig igenom. Självklart är ondskan inblandad och det är upp till Laura Craft att rädda världen.

Hitman 2

Hitman 2 är uppföljaren till spelet med samma namn. Det har gått många år sedan det första spelet släpptes och det är på tiden för en uppföljare. Du tar ännu en gång rollen som en special agent där du har som uppgift att döda karaktärer i spelet enligt handlingen.

Spelet urspelar dig i tredje persons vinkel och följer samma klassiska tema som det första Hitman-spelet. Du smyger dig runt på banan och har en rad olika knep att använda dig av, som bland annat ta medvetslösa personers kläder för att sedan ta rollen som den karaktären för att kunna infiltrera.

Vampyr

Vampyr är ett spel som är utvecklat av skaparna till Life is Strange. Man har här vågat vidga sina vyer och skapat ett vampyrspel som utspelar sig i 1900-talets London. Du spelar en doktor som nyligen blivit vampyr i jakten på ett botemedel mot denna epidemi som staden är drabbad av.

När du inte slåss mot vampyrjägare och zombies är det upp till dig att livnära dig på stadens befolkning. Men välj noga för varje val du gör har en effekt på hur spelet utvecklas. Spelet har välgjord grafik med många mörka, läskiga scener i spelet. Ett spännande val för den som gillar action och skräck.